КОМПЛЕКСНА АВТОМАТИЗАЦІЯ БІЗНЕСУ

Інформаційні технології, що рухають бізнес вперед!

29.10.2023

2041

DistributionMaster-2023

 

Конференція “DistributionMaster: Нова реальність-виклики та рішення” – щорічна подія для фахівців у галузі Дистрибуції та її Партнерів (Виробників та Рітейлу) в Україні та за кордоном. Збирає понад 200 ТОП-менеджерів дистрибуційних та торгово-виробничих компаній для обговорення бізнес-розвитку в 2023 році. У цьому році на конференції реалізовується Національний проект “Підготовка виробників та мереж до сезону 2023-2024 закупівлі продуктів харчування в Україні” під керівництвом TradeMasterGroup з підтримкою USAID. Мета проекту – поліпшення асортименту продуктів харчування в Україні шляхом визначення потреб мереж та пошуку вітчизняних виробників, а також укладення контрактів між мережами, дистрибуторами і виробниками.

Серед учасників з доповіддю “Робота у хмарі – сучасний менйстрим сучасності” виступив СЕО компанії Рентсофт – Сергій Лисенко. У виступі було розкрито основні тендеції розвитку хмарної екосистеми та чому з кожним роком все більше підприємств інвестують свої кошти на розвиток та підтримку хмарних серверів. А чи знали Ви, що За даними аналітиків Gartner, витрати кінцевих споживачів на публічні хмарні сервіси у 2023 році сягнути $591,79 млрд. До 2025-го понад 85% компаній перейдуть на хмарні технології і не зможуть без них реалізувати свої цифрові стратегії.

Компанія Рентсофт пропонуємо своїм клієнтам декілька варіантів використання хмари: SaaS (Програмне забезпечення як послуга), IaaS (інфраструктура як послуга), PaaS (Платформа як послуга).

Працюйте у BAS та Microsoft онлайн з будь-якої точки світу, де є інтернет разом з Рентсофт.

Підписатись на розсилку новин
Дякуємо!
Ваша заявка прийнята .