КОМПЛЕКСНА АВТОМАТИЗАЦІЯ БІЗНЕСУ

Інформаційні технології, що рухають бізнес вперед!

09.01.2024

1367

VI ERP FORUM

Посилання на відео-доповідь з конференції – https://www.youtube.com/watch?v=pj89TCeM9Ts

VI ERP FORUM – це конференція, присвячена розвитку продуктів BAS для середнього та великого бізнесу, яка відбудеться 20 грудня 2023 року в Києві та онлайн. На заході будуть представлені нові можливості підвищення ефективності управління бізнесом, організації обліку, контролю та аналізу фінансових і матеріальних ресурсів за допомогою інноваційних програмних продуктів BAS, таких як “BAS Комплексне управління підприємством” редакція 2.5, “BAS Зарплата та Управління Персоналом”, “BAS АГРО. ERP” редакція 2.5 та інші. Учасники конференції також зможуть поспілкуватися з експертами та партнерами BAS, поділитися досвідом та кейсами впровадження рішень BAS для корпоративного сектору, а також дізнатися про сучасні технології впровадження ERP-систем, роботи в хмарі та цифрової трансформації бізнесу.

СЕО компанії Рентсофт – Сергій Лисенко, розповів про тендеції розвитку хмарної екосистеми та переваги хмарних технологій для бізнесу. А чи знали Ви, що За прогнозами аналітиків Gartner, витрати кінцевих споживачів на публічні хмарні сервіси у 2023 році досягнути $591,79 млрд. До 2025-го більш ніж 85% компаній перейдуть на хмарні технології.

Компанія Рентсофт пропонує своїм клієнтам різні можливості використання хмари: SaaS, IaaS, PaaS. Рентсофт дозволяє працювати у BAS та Microsoft онлайн з будь-якої точки світу, де є інтернет.

Підписатись на розсилку новин
Дякуємо!
Ваша заявка прийнята .